ROUTE BESCHRIJVING

ROUTE BESCHRIJVING

Trein

Met de Thalys naar Parijs (de beste verbinding is de trein die om kwart voor tien uit Rotterdam vertrekt). In Parijs gaat u met de metro naar Gare de Bercy Lyon. Daar neemt u de sneltrein naar Vichy, waar u om half zes door ons van het station wordt gehaald. U kunt ook kiezen voor de route Brussel-Lyon. In Lyon neemt u dan de Ter-trein naar Roanne, waar we u van het station halen. Om uw bagage in de trein te verlichten zijn er ochtendjassen, sloffen en een haarföhn in de herberg aanwezig.

Auto over Maastricht

Over de autoroute du Soleil Maastricht, Luik, Luxemburg, Metz, Nancy, Dijon tot de afrit Chalon-Sud, dan naar Monceau les Mines, Marcigny, vanaf Marcigny richting Roanne tot Pouilly, daar rechts de D4 op, op Croix du Sud richting Chatel Montagne. De D9 gaat over in de D25. De herberg ligt 6 km na Croix du Sud aan de linkerkant.

Auto over Parijs

Parijs, afslag Lapallisse, in Lapallisse richting Arfeuilles, in Arfeuilles rechtsaf richting Croix du Sud. Ca. 8 km na Arfeuilles komt u in het gehuchtje Les Biefs, voor de telefooncel gaat u rechtsaf, aan het eind weer rechtsaf, 2 km verder is aan de linkerkant de herberg.

 

GPS Coördinaten N46°6’26.663” E3°47’10.779”